“Be a reference” és una associació sense ànim de lucre formada per dones amb inquietuds per aportar valor a la societat que les envolta, que vol potenciar les xarxes entre dones amb els mateixos interessos, generar sinergies per créixer i aprendre i visibilitzar dones referents de diferents àmbits .

L’entitat, que existia anteriorment, enceta aquesta nove etapa amb objectius molt més oberts i amb la vocació d’acollir tota mena de dones, vinguin de l’àmbit que vinguin. Cal recordar que l’associació com a tal va néixer el 2014 entorn d’un curs per incrementar el lideratge de dones emprenedores organitzat per l’ens municipal Tarragona Impulsa, de l’Ajuntament de Tarragona. Tot i això ara s’ha reformulat com a un ens totalment independent i on cap tothom, dones de diferents orígens, realitats, o motivacions.

Un dels aspectes importants és la vocació que té l’entitat de sumar amb altres associacions de dones de la ciutat de Tarragona i del territori, complementant amb una iniciativa diferent la vocació comuna d’impulsar la igualtat en la societat en la qual vivim, amb un món que cada cop reivindica una mirada més femenina.

Imatge post: People photo created by nensuria – www.freepik.com

Comparteix a les teves xarxes: