El 2019 arrenca una nova etapa de “Be a reference” amb l’objectiu de visibilitzar dones de diferents àmbits, aprofitant l’esdeveniment per aprendre i conèixer la situació de la participació femenina en el sector triat.

El segle XXI és el segle de les dones però encara queda molta feina per fer per donar normalitat a una societat en què la meitat de la població de vegades queda amagada o poc reconeguda. Hi ha molts espais de reivindicació en l’àmbit social i tarragoní, el nostre pretén ser un àmbit transversal i plural de visibilització i de generació de xarxes que ens enriqueixin i ens empoderin.

Esport, universitat, sanitat, política, organitzacions, pesca, agricultura, sector tecnològic, administració… hi ha milers d’espais on hi ha dones que són referents i no ho saben o els hi costa creure-s’ho o que li reconeguin. Visibilitzar-les, i donar-los-hi veu és el nostre objectiu

Organitzarem esdeveniments per fer-ho, i comptem amb la teva col·laboració perquè ens facis propostes de “references” preferentment de Tarragona ciutat o del seu entorn territorial.

Ens ajudes???

Comparteix a les teves xarxes: